Intresseanmälan

Vad roligt att ni tycker att Strandskolan skulle kunna vara ett bra alternativ för ert barn!

På Strandskolan tar vi emot elever i mån av plats i grupp/klass. Först till kvarn gäller. Ni gör intresseanmälan genom att fylla i nedanstående formulär och skicka den till oss. Intresseanmälan är inte bindande. Ni behöver bara meddela oss ifall barnet inte kommer att börja på Strandskolan. En ny intresseanmälan måste göras om ni vill att barnet ska börja på Strandskolan senare.

Vad händer med intresseanmälan?

När intresseanmälan lämnas in får du ett e-postmeddelande med de registrerade uppgifterna. Då vet du att du har ställt ditt barn i kö. Vi har olika antagningsprocesser för förskolan och för skolan. Arbetsgången är följande:

1. Först händer inte mycket, om det inte är så att vi har ledig plats. Därför ska du ställa ditt barn i kö så tidigt som möjligt - så får du bäst köplats när antagning görs. Undrar du över något, t.ex. hur lång kön är just nu, om du är osäker på ansökan är rätt gjord osv; - ring oss!

2. Antagning sker sedan löpande under året när det finns plats - förutom inför höstterminen när antagning sker under april och maj månad.

3. Ni och ert barn bjuds in på skolan för att få information innan ni tackar ja till platsen.

Att välja skola är en av de viktigaste valen som föräldrar gör för sina barn. Det tar tid att bestämma sig. Tänk noga på vad som är bäst för ert barn. Om ni bestämmer er för Strandskolan, kommer vi att göra vårt bästa för att ert barn ska lyckas i skolan.
Besök oss gärna för att se hur vi arbetar. Läs gärna mer mer om skolan på vår hemsida.