Till alla vårdnadshavare som har barn som går eller som ska börja på Strandskolan

Vi har fått information om att det finns bekräftade fall av Covid-19 i Vilhelmina, vilket skapade oro även hos personalen på Strandskolan, särskilt kring hur vi ska agera när det gäller barn och elever som kommer på besök till oss.

Jag ringde smittskyddsläkaren för Region Västerbotten och pratade med henne om våra funderingar. Svaret jag fick var att följa de rekommendationer som finns, dvs. att sjuka barn ska stanna hemma och friska barn ska vara i skolan. Det är alltså inga problem att barn som är friska och som börjar hos oss i höst, besöker skolan under våren.

Ta hand om varandra där hemma och följ instruktionerna från Folkhälsomyndigheten.

/Angel

Att göra hemma
Många elever är hemma på grund av rekommendationer och restriktioner från regering och olika myndigheter. Klicka på länken nedan för att se vad du ska göra idag om du är hemma. Det finns separat flik för varje grupp längst nere i dokumentet.
Är något oklart, mejla eller ring läraren. KONTAKTA OSS

Bra länkar för dig som är elev

Nedan länkar kan vara intressanta för dig som är elev.

Observera att skolan inte ansvarar för dessa länkar.

Strandskolan 25-års jubileum i år